ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

elas-lyste.blogspot

Γιγαντιαία υπερκαταιγίδα απειλεί αυτή την ώρα πολλές περιοχές της Ελλάδας και κυρίως της δυτικής χώρας.

Σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, στη δυτική Στερεά Ελλάδα αλλά και στη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο. σημειώνονται αυτή την ώρα σφοδρότατες καταιγίδες, με ισχυρές βροχές, χαλάζι και πανίσχυρους κεραυνούς.

Υπάρχουν αναφορές για αρκετές πλημμύρες στη Λευκάδα, στη Κεφαλονιά αλλά και στη Ζάκυνθο, ωστόσο ευτυχώς καμία ζωή δεν κινδύνεψε.

Οι σφοδρές καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες και γενικότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε όλο το νότιο Ιόνιο, στη δυτική Στερεά Ελλάδα και στη δυτική Πελοπόννησο, γι' αυτό δείξτε μεγάλη προσοχή όσοι κατοικείτε σε αυτά τα τμήματα της χώρας.


Πηγή ➤ greek-weathe

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου