Δείτε ποιες περιοχές κινδυνεύουν από ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες 24 ώρες!

elas-lyste_blogspot

Τις επόμενες ώρες και πιο συγκεκριμένα από το βράδυ της Παρασκευής ως και το μεσημέρι του Σαββάτου, δείξτε τεράστια προσοχή στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό, καθώς και σε τμήματα της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα δείξτε τεράστια προσοχή όπως θα δείτε και στο παραπάνω χάρτη, στους νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Λήμνου, Λέσβου, Λάρισας, Μαγνησίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Αττικής και Χίου.

Τεράστια προσοχή τα ξημερώματα του Σαββάτου στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Λέσβου και Λήμνου !

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου