Χειροπέδες σε 46χρονο στα Ιωάννινα για ανθρωποκτονία...

elas-lyste.blogspot

Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ένας 46χρονος Αλβανός συνελήφθη στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις ιταλικές Αρχές, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοκατοχή.

Κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 46χρονου αλλοδαπού, εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, διότι, το 1997 στην πόλη Μπέργκαμο της Ιταλίας, ενήργησε ως συνεργός, παίζοντας τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

Πηγή ➤ ΑΠΕ-ΜΠΕ



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου