Συνελήφθη 68χρονος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων....

elas-lyste_blogspot

Για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής κατ'εξακολούθηση, συνελήφθη στον Πειραιά από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ένας 68χρονος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο συλληφθείς που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, επαιτούσε σε διάφορα κεντρικά σημεία του Πειραιά και οδηγούσε συστηματικά στην οικία του ανήλικα αγόρια προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις, έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ κάθε φορά.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει ασελγήσει σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 13 και 15 ετών.

Πηγή ➤ ΑΠΕ-ΜΠΕ




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου