Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο "Σάτυρος του Ηρακλείου" που τρομοκρατούσε τις γυναίκες...

elas-lyste.blogspot

Ελληνας, 32 ετών είναι ο επιδειξίας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες, σκόρπισε τον τρόμο στο γυναικείο πληθυσμό του Ηρακλείου, άλλοτε επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα, και άλλοτε επιτιθέμενος σε αμέριμνες γυναίκες, οι οποίες περπατούσαν στο δρόμο. Η σύλληψή του έγινε το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο, μετά τα απανωτά περιστατικά, τόσο στην περιοχή του Μασταμπά, όσο και στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ενα από τα θύματά του υπέβαλε μήνυση εναντίον του, και τις επόμενες ώρες, αναμένεται να γίνει η αναγνώρισή του και από τις υπόλοιπες γυναίκες για να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο πρόσωπο που έκανε τις επιθέσεις.


Πηγή ➤ ekriti

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου