Εφιάλτης χτες για δύο διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη- Τους τσάκωσαν "στα πράσα" !!

elas-lyste_blogspot

Μετά από συναγερμό που ήχησε χθες το πρωί σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της
Καλαμαριάς, αστυνομικοί του τοπικού που κατέφτασαν στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν, έπειτα από αναζητήσεις, τον 26χρονο δράστη, ο οποίος μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, είχαν διαρρήξει το συγκεκριμένο κατάστημα, ανοίγοντας τρύπα σε υπόγειο χώρο του, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Επίσης, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς εμπλέκεται σε άλλες δύο περιπτώσεις διάρρηξης. Συγκεκριμένα, περί τα τέλη του προηγούμενου μήνα, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Τούμπας, όπου αφού άνοιξαν τρύπες σε διάφορα σημεία του, αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Την ίδια περίοδο, διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απ΄όπου αφαίρεσε 22 μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Επιπλέον διαπιστώθηκε, ότι ο 26 χρονος παραβίαζε σχετικούς περιοριστικούς όρους (υποχρέωση εμφάνισης στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας του).

Πηγή ➤ seleo.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου