Πρέβεζα: Βγήκαν να μαζέψουν ραδίκια αλλά έπεσαν σε γκάφα…

elas-lyste_blogspot

Βρήκαν ένα ολόκληρο χωράφι με άγρια χόρτα αλλά…

Μεγάλη γκάφα, άθελα τους βέβαια, έκαναν δύο γυναίκες προχθές που είχαν βγει να μαζέψουν άγρια χόρτα σε περιοχή του Μύτικα.

Οι δύο γυναίκες, συνοδευόμενες από συγγενικό τους πρόσωπο, ερωτικό μετανάστη (=γαμπρό) στην Πρέβεζα, αναζητούσαν στην περιοχή να μαζέψουν άγρια χόρτα.

Μετά από πολλά ανακάλυψαν ένα χωράφι το οποίο ήταν στην κυριολεξία γεμάτο από ραδίκια. Κάτι τέτοιο βέβαια πρώτη φορά έβλεπαν.

Το γεγονός ότι ο χώρος ήταν και περιφραγμένος δεν σήμαινε τίποτε άλλο γι αυτούς εκτός από το ότι δεν θα μπαίνανε ζώα και έτσι τα άγρια χόρτα θα ήταν και καθαρά…

Μπήκαν μέσα και άρχισαν να μαζεύουν γεμίζοντας τις σακούλες την μια μετά την άλλη.

Μάλιστα θεώρησαν τους εαυτούς του και πολύ τυχερούς αφού το χωράφι ήταν γεμάτο και σίγουρα θα το επισκέπτονταν ξανά και ξανά, ενώ εξέφρασαν την απορία πως και δεν το είχαν αντιληφθεί και άλλοι λάτρεις της χορτοφαγίας.

Και η απορία τους λύθηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Ξαφνικά και εκεί μου μάζευαν τα ραδίκια ακούστηκε μια φωνή… Ριεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Από το βάθος του χωραφιού όπου υπήρχαν θερμοκήπια άρχισαν να τρέχουν προς το μέρος τους δύο άντρες και μια γυναίκα που φώναζαν: «Τι κάνετε εκεί ριεεεεεεεε!!!!»

Ήταν απλά οι ιδιοκτήτες του χωραφιού, επαγγελματίες αγρότες παραγωγοί, που είχαν φυτέψει τα ραδίκια προκειμένου να τα διαθέσουν προς πώληση.

Οι δύο γυναίκες αλλά και ο «ερωτικός μετανάστης» γαμπρός της μιας, δεν ήξεραν που να κρυφτούν μετά από την μεγάλη γκάφα που έκαναν να μπουν σε καλλιέργεια  και απλά άκουγαν τα όσα τους έσουρναν οι ιδιοκτήτες έχοντας την μοναδική και αληθινή δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν. Εξέφρασαν μάλιστα την προθυμία να πληρώσουν την ζημιά που έκαναν.

Τελικά, από τα πολλά και αφού λύθηκε η παρεξήγηση, χωρίς φυσικά να ειδοποιηθεί η αστυνομία, αποχώρησαν από το σημείο με τις σακούλες να παραμένουν όπως ήταν αναμενόμενο στα χέρια των ιδιοκτητών του χωραφιού.


Πηγή ➤ pamepreveza

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου