Στην κρεμάλα η Ιρανή που σκότωσε τον βιαστή της.

elas-lyste_blogspot

Η οικογένεια του θύματος δεν έδωσε χάρη στην 26χρονη.
Στη κρεμάλα οδηγήθηκε μία νεαρή Ιρανή, στην οποία είχε επιβληθεί η θανατική ποινή, επειδή σκότωσε έναν άνδρα, που φέρεται να της είχε επιτεθεί σωματικά και σεξουαλικά.

Θύμα ήταν ο Μ. Αμπντολαλί Σαρμπαντί, χειρουργός και πρώην υπάλληλος του υπουργείου Πληροφοριών και η 26χρονη (πλέον) είχε καταδικαστεί σε θάνατο από τον Ιούλιο του 2007. Παρά τις διεθνείς εκκλήσεις για επιείκεια από διεθνείς οργανισμούς και γνωστούς καλλιτέχνες, η απόφαση πότε δεν άλλαξε ενώ δεν ήρθε ποτέ και η χάρη από την οικογένεια του θύματος -σε αυτή την περίπτωση η θανατική ποινή θα γινόταν ποινή φυλάκισης.

Στη φωτογραφία η 26χρονη Ρεϊχανέχ Τζαμπαρί.
 

Πηγή ➤ athensvoice

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου