Ο ΒΛΑΚΑΣ της ημέρας είναι ένας 37χρονος Θεσσαλονικιός...

elas-lyste.blogspot

Δείτε τι έκανε ο "μπούφος" ..

Σκηνοθέτησε ληστεία με θύμα τον εαυτό του και συνελήφθη 37χρονος στη Θεσσαλονίκη
Υπόθεση «σκηνοθετημένης» ληστείας εξιχνιάσθηκε μετά από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, οι οποίοι συνέλαβαν 37χρονο, με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης.

Προηγήθηκε καταγγελία του ίδιου, σύμφωνα με την οποία, χτες το πρωί, στην περιοχή της Σταυρούπολης, δύο άγνωστοι δράστες, με τη χρήση και απειλή σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Από την έρευνα της αστυνομίας και λόγω των αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσε το υποτιθέμενο «θύμα» , προέκυψε ότι ο 37χρονος κατήγγειλε ψευδώς το προαναφερόμενο περιστατικό, προκειμένου να αιτιολογήσει στο οικογενειακό του περιβάλλον τη δαπάνη του συγκεκριμένου ποσού για προσωπικό σκοπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ξόδεψε το εν λόγω ποσό για να παίξει τζόκερ!

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου