"Ο Χάρος βγήκε παγανιά... στην άσφαλτο"

elas-lyste_blogspot

Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας το απόγευμα στα Βάγια Βοιωτίας...

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 07:00' το απόγευμα στο δρόμο Θήβας - Λιβαδειάς, στη διασταύρωση των Βαγίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρχικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν ένα τρακτέρ με ένα βυτιοφόρο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δυο οχήματα ανατράπηκαν και βγήκαν εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δυο οδηγοί.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έσπευσαν συγγενείς και φίλοι του νεκρού οδηγού του τρακτέρ από τα Βάγια για να δουν τι συνέβη και να βοηθήσουν...

Δυστυχώς ο Χάρος παραφύλαγε και στο σημείο του τροχαίου διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε έναν από τους κατοίκους που είχε τρέξει για να βοηθήσει.

Το κακό όμως δεν τελείωσε εδώ.. Λίγο πιο κάτω σε ένα άλλο σημείο αστυνομικός της ΟΠΚΕ που βοηθούσε στην εκτροπή κυκλοφορίας, λόγω του παραπάνω τροχαίου, παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου