ΠΡΟΣΟΧΗ - Απατεώνας αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους, για την εγχείρηση του...ανύπαρκτου αδερφού του!


elas-lyste.blogspot
Ένας ακόμη απατεώνας έχει κάνει την εμφάνιση του το τελευταίο διάστημα στη Μεσαρά, καταφέρνοντας να αποσπάει χρήματα από ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο απατεώνας πλησιάζει τα θύματά του και αφού τα πείσει ότι τον γνωρίζουν, τους λέει πως μαζεύει χρήματα για τον αδερφό του, ο οποίος πρέπει οπωσδήποτε να χειρουργηθεί!

Φυσικά, αδερφός δεν υπαρχει, όμως το ψέμα αυτό και ο τρόπος που το λέει, είναι ιδιαίτερα πειστικα, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει να ξεγελάσει αρκετούς ηλικιωμένους που του δίνουν μικρά χρηματικά ποσα, ως ενίσχυση της προσπάθειας που -υποτίθεται- οτι κάνει.

Τελευταία εμφάνιση του επιτήδειου ήταν σε καφενείο στις Μοίρες, όπου σύμφωνα με την "Αποψη του Νότου" δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του...

Πηγή ➤ creteplus

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου