Μια σύγχρονη σκλάβα του σεξ αφηγείται: «Δεν ονειρευόμουν να γίνω πόρνη»

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Μία γυναίκα αφηγείται την κόλαση που έζησε ως σκλάβα του σεξ: «Δεν ονειρευόμουν ποτέ να γίνω πόρνη. Με έκλεισαν σε ένα υπόγειο και με ανάγκασαν να πάω με 20 άνδρες».

Μια γυναίκα 40 ετών, η βραζιλιάνα Kika Cerpa, αφηγείται την ιστορία της, το μαρτύριο που υπέμεινε για πολλά χρόνια ως σκλάβα του σεξ.

Αυτή η γυναίκα, έζησε μία κόλαση επί 12 χρόνια. Κατάγεται από τη Βενεζουέλα και δεν ήταν φτωχή και απελπισμένη πριν ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, όπως θα ήταν αναμενόμενο. Εργαζόταν στο λογιστήριο ενός ξενοδοχείου και είχε μία συνηθισμένη ζωή, μέχρι που ερωτεύτηκε έναν συνάδελφό της, ο οποίος την παρέσυρε στον κόσμο της σωματεμπορίας.

Αυτός γνώρισε την Cerpa σε μια ξαδέλφη του, τη Σάντρα, η οποία της υποσχέθηκε δουλειά με καλά λεφτά ως νταντά στις ΗΠΑ. Όταν όμως η Cerpa έφτασε στην Αμερική το 1992 σε πολύ νεαρή ηλικία, την κλείδωσε στο υπόγειο και της πήρε το διαβατήριο και όλα τα χρήματά της.

Η «κόλαση» της Kika Cerpa
«Μου είπε ότι ο φίλος μου της χρωστούσε χρήματα και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να εξοφλήσει ήταν μέσα από εμένα. Την επόμενη μέρα, με πήγε σε έναν οίκο ανοχής στο Jackson Heights, στο Κουίνς και με ανάγκασε να κοιμηθώ με 20 άνδρες. Μου έδωσε 12 δολάρια για κάθε πελάτη. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ζούσα σε αυτές τις συνθήκες, ως φυλακισμένη. Δεν μπορούσα να βγω απ' το σπίτι μόνη μου. Δεν μου επέτρεπαν ούτε να φάω».

«Ημουν εγκλωβισμένη»
Κάποια στιγμή η Cerpa κατάφερε να δραπετεύσει από την κόλαση. Κοιμήθηκε στο τρένο για μια νύχτα, αλλά δεν ήξερε πού αλλού να πάει. Επέστρεψε στον οίκο ανοχής, που την είχε πάει η Σάντρα. Ο νταβατζής εκεί, προσφέρθηκε να της δώσει ένα μέρος για να κοιμηθεί, αλλά συνέχισε να την εκμεταλλεύεται και να δίνει χρήματα στη Σάντρα, η οποία εξακολουθούσε να έχει το διαβατήριό της. Η Cerpa ήταν εγκλωβισμένη.«Η σύγχρονη σκλάβα του σεξ»

Η Cerpa κατάφερε να ξεφύγει από τη βιομηχανία του σεξ, όταν παντρεύτηκε έναν από τους πελάτες της. Ωστόσο, εκείνος την κακοποιούσε, και όταν ξέφυγε και από αυτόν, βρήκε καταφύγιο σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τον «Sanctuary for Families» το 2004. Η μη κερδοσκοπική εταιρεία της παρείχε υπηρεσίες όπως δικηγόρο, στέγη και συμβουλές. Εκείνη, φτάνοντας εκεί τους ξεκαθάρισε ότι «δεν ονειρευόταν ποτέ να γίνει πόρνη».

Το μαρτύριο των θυμάτων σωματεμπορίας
Τα θύματα σωματεμπορίας αναγκάζονται να κάνουν σεξ μέχρι και με 60 άνδρες την ημέρα. Αυτό είναι κάτι απάνθρωπο, αφού οι άνθρωποι δεν είναι προγραμματισμένοι για να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους την ημέρα. Για να το αντέξει κάποιος αυτό, είναι λογικό ότι οι άμυνές του (ψυχολογικές και σωματικές) διαλύονται.

Αυτό βίωσε και η Cerpa, κατά τη διάρκεια των 12 μαρτυρικών ετών που έζησε ως σκλάβα του σεξ: «Ηθελα να βγω έξω και να φωνάξω. Αλλά ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση, και δεν είχα φωνή. Τώρα πια, έχω». 

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου