Τα ελληνικά... πλοκάμια του καρτέλ της κοκαΐνης...

elas-lyste.blogspot

Τους συνδέσμους-συνεργάτες του μεξικανού καρτέλ στην Αθήνα αναζητούν τώρα οι διωκτικές αρχές, που θεωρούν δεδομένο ότι ο 35χρονος αρχιβαρώνος και ο 25χρονος αδελφός του δεν θα ξεκινούσαν να δημιουργήσουν "σταθμό" στην Ελλάδα, χωρίς πρώτα να είχαν κάνει

τις επαφές τους και την έρευνά τους. Τα 233 κιλά κοκαΐνης αξίας 8-10 εκατομμυρίων ευρώ, άλλωστε, δεν είναι μια αμελητέα ποσότητα, ώστε να διακινδυνεύσουν να τη χάσουν.

Αρχηγός και υπαρχηγός του καρτέλ είχαν ταξιδέψει στη χώρα μας την περασμένη Άνοιξη, οπότε και συνέστησαν τη νομότυπη εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τα κοντέινερ με την καθαρή κοκαΐνη. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκφράζουν τη βεβαιότητα πως για να φθάσουν σε αυτό το βήμα ήδη είχαν δημιουργήσει το υποστηρικτικό κύκλωμα γύρω τους, στο οποίο μπορεί να εμπλέκονται τοπικοί έμποροι ναρκωτικών ή ακόμα και δημόσιοι υπάλληλοι.

Ο 25χρονος Μεξικανός ήταν ιδιαίτερα "ψυχρός" απέναντι στα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών, που επιχείρησαν να τον ανακρίνουν. Ύστερα από το τηλεφώνημα, που έκανε, και στο οποίο ο συνομιλητής του τού συνέστησε δικηγόρο για την υπεράσπισή του, δεν απαντούσε σε καμία από τις ερωτήσεις των αστυνομικών και η μόνη φράση, που βγήκε από τα χείλη του, ήταν: "θέλεις κάτι άλλο;" με ξεκάθαρα ειρωνικό ύφος.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου