Κακοποιοί δίχως ίχνος ανθρωπιάς - Αδίστακτοι ληστές έδεσαν και φίμωσαν,τυφλή ηλικιωμένη,στο σπίτι της στα Γιάννενα!!!

elas-lyste_blogspot

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Αντιμέτωπη με δυο αδίστακτους  ληστές ήρθε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, μια τυφλή ηλικιωμένη,στο σπίτι της στα Καραμίτσια Ιωαννίνων.

Οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν από την ανασφάλιστη πόρτα του ισογείου διαμερίσματός και  έδεσαν και φίμωσαν με χρήση βίας την τυφλή ηλικιωμένη και αφαίρεσαν  χρηματικό ποσό 20 χιλιάδων ευρώ που είχε στο σπίτι της η άτυχη ηλικιωμένη.Η αστυνομία έχει ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους,όμως μέχρι στιγμής,αυτός δεν κατέστη δυνατός.

Πηγή ➤ epirusgate

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου