Η τελευταία...selfie: Ανέβηκε στα κάγκελα γέφυρας να φωτογραφηθεί και βρέθηκε στο κενό.

elas-lyste.blogspot

Η 23χρονη Πολωνή φοιτήτρια, Sylwia Rajhel, είχε όνειρο ζωής, να ταξιδέψει στη ..
Σεβίλλη της Ισπανίας και, αφού βρει δουλειά, να μείνει για πάντα εκεί. Όταν έφτασε όμως, μια selfie, της στέρησε τη... ζωή.

Σύμφωνα με το enikos.gr, η Πολωνή που σπούδαζε νοσηλεύτρια είχε μάθει μόνη της ισπανικά ελπίζοντας ότι μετά το πτυχίο της θα μπορούσε να μείνει στη Σεβίλλη και να δουλέψει εκεί. Αυτό ήταν το πρώτο της ταξίδι στην Ισπανία και όπως έλεγε, έκανε πραγματικότητα το όνειρό της.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κοπέλα θέλησε να βγάλει μία selfie από την γέφυρα Puente de Triana. Ανέβηκε στα κάγκελα αλλά έχασε την ισορροπία της κι έκανε βουτιά θανάτου στον ποταμό από τα 4,5 μέτρα.

Η Triana Bridge είναι ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Σεβίλλης και συγκεντρώνει χιλιάδες τουρίστες. Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της πόλης «το τραγικό ατύχημα θα γίνει η αιτία για να γίνει το σημείο πιο ασφαλές».

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου