Δείτε την 14χρονη ομογενή μαθήτρια από την Αυστραλία που σαρώνει τα βραβεία!

elas-lyste_blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Το Χρυσό Μετάλλιο, στον παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό Language Perfect World Championships 2014,.στην ελληνική γλώσσα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε η 14χρονη Ελένη-Πηνελόπη Τσολακίδου, ομογενής από το Κουίνσλαντ.

Ο διαγωνισμός διήρκησε 10 ημέρες και η 14χρονη κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση μεταξύ 300.000 μαθητών από 1.200 σχολεία ανά τον κόσμο.

Αφού μετέφρασε χιλιάδες λέξεις από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και αντιστρόφως, με τη σωστή ορθογραφία παραδίδοντας εγκαίρως τις σχολικές της εργασίες και παρακολουθώντας ανελλιπώς τις εξωσχολικές της δραστηριότητες.

Ακόμα, διακρίθηκε με βραβείο καλύτερης επίδοσης στο μάθημα της Μουσικής  καθώς παίζει πιάνο, κιθάρα και γιουκαλίλι. Ακόμα, έλαβε μέρος στις εξετάσεις μουσικής Australian Music Examinations Board που είναι αναγνωρισμένες από τα Υπουργεία Παιδείας Κουίνσλαντ και Νέας Νότιας Ουαλίας καθώς και το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης (University of Melbourne), πετυχαίνοντας κορυφαίους βαθμούς.

Όμως, οι διακρίσεις της Ελένης -Πηνελόπης δεν τελειώνουν εδώ. Επίσης, έλαβε και το βραβείο της καλύτερης μαθήτριας στην Ιταλική γλώσσα, την οποία διδάσκεται για δύο έτη στο σχολείο της.

Στο μεταξύ, η έκπληξη της βραδιάς, ήταν η απονομή του Μεταλλίου ως καλύτερη μαθήτριας της 9ης τάξης του αγγλικού σχολείου που φοιτά, ανάμεσα σε 500 μαθητές και μαθήτριες από 16 τμήματα. Το μετάλλιο της απονεμήθηκε για εξέχουσα συμπεριφορά και, προπάντων, για την υψηλότερη διάκριση βαθμολογίας σε όλα τα σχολικά μαθήματα, επιτυγχάνοντας πολλά VHA (Very High Achievements). 

Πηγή ➤ kontranews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου