Μεσσήνιος πρώην αστυνομικός σε κύκλωμα ναρκωτικών με την εμπλοκή 150 ατόμων!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είκοσι συλλήψεις, οι 2 από αυτές στη Μεσσηνία -η μια μάθαμε στο Κοπανάκι- είχαν γίνει μέχρι αργά χθες το βράδυ μετά από οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Μεσσηνία, Ηλεία, Λακωνία και Ζεφύρι Αττικής, για την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σπείρα είναι μπλεγμένος και Μεσσήνιος πρώην αστυνομικός, ο οποίος υπηρέτησε στο Σώμα ως αξιωματικός, ενώ φαίνεται ότι συμμετείχαν σε αυτή και ποινικοί από τις φυλακές. Εντυπωσιακός μαθαίνουμε ότι θα είναι ο αριθμός των ατόμων που περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι αγγίζουν τους 150.

Μεταξύ των συλληφθέντων ακούγεται ότι είναι και δασικός υπάλληλος. Η επιχείρηση έγινε σε συνεργασία αστυνομικών δυνάμεων από τη Μεσσηνία, την Ηλεία και την Αρκαδία, καθώς και της Λακωνίας και της Αττικής. Οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ηλεία όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθησαν 14 άτομα σε Πύργο, Αμαλιάδα, Γαστούνη, Λευκοχώρι, Σαλμώνη και Βαρθολομιό. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στα σπίτια των 14 συλληφθέντων και κατέσχεσαν μικροποσότητες ναρκωτικών και χρήματα.

Σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις από τις αστυνομικές αρχές, καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Πηγή ➤ eleftheriaonline

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου