Αυτοί έχουν ανάγκες 150.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα - Εμείς???

elas_lyste-blogpot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Ούτε 1, ούτε 2 αλλά… 150.000 ευρώ θα λάβουν οι υπάλληλοι της Βουλής για τις… «χριστουγεννιάτικες» ανάγκες τους.

Με υπογραφή Μειμαράκη αποδεσμεύτηκε κονδύλι ύψους 150.000 προς τον Σύλλογο των Υπαλλήλων της Βουλής ως… χριστουγεννιάτικο «δώρο».

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου ανταποκρίθηκε στο αίτημα για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Συλλόγου σε χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν καθώς και άλλες δράσεις που ανάγονται στον κοινωνικό ρόλο του Συλλόγου.

Η απόφαση αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια, στην ιστοσελίδα της Βουλής, ενώ όπως αναφέρεται σε αυτή υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου για την τρέχουσα χρονιά.


Πηγή ➤ newsit.gr 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :