Η ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας συνέλαβε οδηγό «κοράκι» για εκκρεμούσα ποινή αλλά το «ταξίδι» για τον άλλο κόσμο....

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ευτυχώς συνεχίστηκε ομαλά.

Συνήθως τα πολυτελή οχήματα αποτελούν στόχο έρευνας για τους αστυνομικούς.
Για τους υποψιασμένους αστυνομικούς δε, η πρακτική αυτή εφαρμόζεται και για τις νεκροφόρες, όπου εύκολα μπορούν να κρυφτούν ναρκωτικά, όπλα κλπ.
Έτσι την Δευτέρα (15-12-2014) το απόγευμα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας σταμάτησαν για έλεγχο στην έξοδο της σήραγγας Πρέβεζας-Ακτίου, μια νεκροφόρα που είχε ξεκινήσει από το Μεσολόγγι και είχε σαν προορισμό το Φιλιάτι Θεσπρωτίας.

Ο έλεγχος έγινε κανονικά, οι αστυνομικοί άνοιξαν και το καπάκι και διαπίστωσαν ότι όντως ο αποβιώσας ήταν στη θέση του χωρίς περαιτέρω ενοχοποιητικά στοιχεία, ενώ από πίσω είχαν σταματήσει με τα αυτοκίνητά τους και περίμεναν το τέλος του ελέγχου οι συγγενείς του εκλιπόντος.

Κατά τον συνήθη έλεγχο που γίνεται όμως, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διαπίστωσαν ότι ο 35χρονος ημεδαπός οδηγός του οχήματος, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές  Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου  ερήμην και χωρίς να έχει ασκήσει έφεση, με αποτέλεσμα την τελεσιδικία, σε φυλάκιση 4 μηνών για παράνομη υλοτομία (έκοβε παράνομα δέντρα σε δάσος, πιθανόν για την κατασκευή φέρετρων).

Έκπληκτοι οι τεθλιμμένοι συγγενείς είδαν τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον οδηγό του οχήματος και προβληματίστηκαν προς στιγμήν για το πως θα μεταφερθεί η σωρός του προσφιλούς τους προσώπου στον προορισμό του.

Το πρόβλημα λύθηκε όμως καθώς συνεπιβάτης ήταν ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, ο οποίος πήγε στο Φιλιάτι και επιστρέφοντας παρέλαβε την Τρίτη το πρωί τον βοηθό του, ο οποίος τακτοποίησε στο μεταξύ την εκκρεμότητα του με την δικαιοσύνη, υποβάλλοντας αίτηση που έγινε δεκτή για να πληρώσει την ποινή του σε ένα εξάμηνο.

Είναι βέβαιο ότι αν ξανατύχει δρομολόγιο που να περνάει από Πρέβεζα, το συγκεκριμένο team θα προτιμήσει να πάει στον προορισμό του μέσω Άρτας που είναι πιο χαλαροί οι έλεγχοι. Εδώ στην Πρέβεζα κατέστη σαφές ότι ούτε πεθαμένος δεν περνάει ανεξέλεγκτος….  

Πηγή ➤ prevezaposto

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου