ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΕΙΡΑΙΑ

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πανικός για τις λίστες βουλευτών που έχουν αρχίσει και παίρνουν φωτιά. Σε λίγες μέρες αποκαλύπτουμε ονόματα υποψηφίων σε μεγάλες πόλεις, ενώ στον Πειραιά "κλείδωσε" η υποψηφιότητα Αρβανιτόπουλου που θα κονταροχτυπηθεί με τον νεαρό γαμπρό Μιχαλολιάκου που "έσβησε" πολιτικά για πάντα.

Στο χορό μπαίνει ο βουλευτής Τάκης Μελάς που μπαλατζάρει σαν τον άνεμο μία δεξιά, μία αριστερά, μία στο κέντρο. Το σίγουρο είναι πως ο πατέρας Μελάς "δουλεύει" για το γιο που δεν ξέρουμε όμως πότε θα γίνει το "μπαμ" στον πολιτικό στίβο της οικογενειοκρατίας. Έλεος πια γονείς και παιδιά - όλοι στην Βουλή. Έλεος!

Όσο για τον μαχητή Πέτρο Μαντούβαλο όπως τον αποκαλούν οι ψηφοφόροι του κρατά άσο στο μανίκι, αφού το τελευταίο διάστημα ενώ δεν ξέρουμε τις προθέσεις του πρωθυπουργού, εν τούτοις, σε όποια εκλογική περιφέρεια και αν "κατέβαινε" υποψήφιος θα ήταν εκλόγιμος και από τους πρώτους βουλευτές που θα έμπαιναν στη βουλή, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες!

Πηγή ➤ webnode.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου