Εικόνες βιβλικής καταστροφής από ανεμοστρόβιλο στη Ρόδο..(Φωτό).

elas_lyste-blogpot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Μεγάλες καταστροφές βρήκαν με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι στο Κιοτάρι της Ρόδου από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή στις 2 τα ξημερώματα...




Όπως αναφέρει η "Δημοκρατική" ο ανεμοστρόβιλος σημειώθηκε στη Λίνδο και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς το Ασκληπειό προξενώντας καταστροφές σε ακτίνα 500 μέτρων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ξεριζώθηκαν δέντρα, ταμπέλες, τηλεφωνικοί θάλαμοι ακόμη και στάσεις λεωφορείων.





Κολώνες της ΔΕΗ κόπηκαν στα δύο σαν να ήταν από χαρτί.

Επίσης, καταστροφές προκλήθηκαν και σε τρεις επιχειρήσεις που βρέθηκαν στο "μάτι" του ανεμοστρόβιλου - δύο επιχειρήσεις με ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα καφέ-εστιατόριο.




Ο ανεμοστρόβιλος "ξήλωσε" τα κεραμίδια, κατέστρεψε ηλιακούς, έριξε καπνοδόχους κι έσπασε τζαμαρίες με τους ιδιοκτήτες σοκαρισμένους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.








Για πολλές ώρες η περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα ενώ με τους τεχνικούς της ΔΕΗ να προσπαθούν από από τα ξημερώματα να αντικαταστήσουν τις σπασμένες κολώνες.










 
Πηγή ➤ tro-ma-ktiko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου