ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΗΜΕΡΑ?? ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...

elas - lyste.blogspot

12 τραυματίες αστυνομικοί στην Αθήνα από τα χθεσινά επεισόδια.

Όσοι αστυνομικοί εκτέλεσαν εχθές υπηρεσία στους δρόμους όλων των μεγάλων πόλεων της χώρας, αντιμετώπισαν πολλαπλές (και σε ορισμένες περιπτωσεις πολύωρες) επιθέσεις αναρχικών, οι οποίοι, απ' ότι φάνηκε κατα την εξέλιξη των επεισοδίων ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένοι και εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα (βόμβες μολοτωφ κ.λ.π.), προκειμένου να εξασκίσουν το γνωστό χόμπι τους για ακόμα μία φορά (εκτός αν κάποιος πιστεύει, ότι κατα τυχη βρηκαν 4.900 άδεια μπουκάλια για την κατασκευη μολότωφ...)

Μάλιστα στην Αθήνα αποτελεσμα των εν λόγω επιθέσεων ήταν και ο τραυματισμός 12 αστυνομικών.

Αυτή όμως είναι η δική μας οπτική, δεδομένου ότι απ' ότι βλέπουμε τις τελευταίες ώρες η πλειοψηφία των υπόλοιπων Μ.Μ.Ε. αναπαράγει videos των 15 δευτερολέπτων (με θολές και αποσπασματικές σκηνές), από τα οποία και εξάγει (κατά τη δική μας ταπεινή άποψη) αυθαίρετα συμπεράσματα περι αστυνομικών αυθαιρεσιών....

Κάπως όμως πρέπει να γεμίσουν τις σελίδες τους και σήμερα...

Ειδικά για την Αθήνα για την πληρέστερη ενημέρωση να ανφέρουμε ότι η αστυνομία προχώρησε συνολικά στην προσαγωγή 296 ατόμων, εκ των οποίων οι 43 συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Πηγή ➤ policenet.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου