Πέθανε από καρκίνο για να γεννηθεί ο γιος της.

elas-lyste_blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Η ιστορία της Κινέζας παρουσιάστριας κάνει τον γύρο του κόσμου συγκινώντας όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Η νεαρή Qiu Yuanyuan, δημοφιλής παρουσιάστρια στη χώρα της πήρε μία απόφαση ζωής ή ακόμα σωστότερα θανάτου για εκείνη και ζωής για το παιδί που κυοφορούσε. Οι γιατροί την πληροφόρησαν, ενώ ήταν ήδη έγκυος, ότι νοσούσε από καρκίνο και η κατάστασή της ήταν σοβαρή , αφού η ασθένειά της ήταν σε προχωρημένο στάδιο. Η λύση ήταν μονόδρομος: έπρεπε να διακόψει την κύηση ώστε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για να παλέψει να σωθεί.

Δεν της πήρε παρά ελάχιστο χρόνο να αποφασίσει ότι θα θυσιαστεί η ίδια αλλά θα έρθει στη ζωή ο γιος της! ενώ έπασχε από καρκίνο αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες προκειμένου να σώσει το παιδί που κυοφορούσε.

Ο σύζυγός της Zhang Qixuan, μίλησε στην εφημερίδα «Zhengzhou Evening» για την Qiu, λέγοντας: «Μετά τον γάμο μας, η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να γίνει μητέρα. Επέλεξε να σώσει το παιδί μας. Γνώριζε ότι στη ζωή δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια. Και έλεγε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για την απόφασή της αυτή».

Η παρουσιάστρια, παρακολουθούμενη από τους γιατρούς της, συμπληρώνοντας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, οδηγήθηκε στο χειρουργείο ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση και να φέρει στον κόσμο το μωρό της που στον συγκεκριμένο μήνα θα μπορούσε να αντεπεξέλθει.  Μετά από τον ερχομό του μωρού της υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία όμως απέτυχε να ανακόψει την πορεία της υγείας της. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα η Qiu Yuanyuan πέθανε, αφήνοντας πίσω το πιο ζωντανό κομμάτι της.

Τα λόγια του συζύγου της στη συνέντευξη του είναι συγκινητικά και η επιθυμία του μόνο μία: «Το μόνο που μπορώ τώρα να κάνω είναι να φροντίσω το παιδί μας και την οικογένειά της.Θα ήθελα όλοι να προσευχηθούν για εκείνη και το παιδί μας και να χαμογελούν στη ζωή, όπως έκανε και εκείνη».

Πηγή ➤thetoc.gr 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου