Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς στη Θεσσαλονίκη - γλυτώσαμε την νέα MARFIN...

elas_lyste-blogpot

Η πορεία για την επέτειο από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου θα μπορούσε να έχει να έχει τραγική κατάληξη στη Θεσσαλονίκη, αφού τα άγρια ένστικτα κάποιων εκ των διαδηλωτών λίγο έλειψε να κοστίσουν τη ζωή δεκάδων συναθρώπων μας.

Ήδη από την αρχή της πορείας φάνηκε πως στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση θα είναι έκρυθμη, αφού στους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσα σημειώθηκαν μάχες σώμα-με σώμα μεταξύ κουκουλοφόρων και αντρών της αστυνομίας. Μάλιστα, έπεσε «άγριο ξύλο» μεταξύ τους, ακόμη και με καδρόνια. Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε τζαμαρίες καταστημάτων, κάδους, κάμερες τραπεζών, ενώ πέταξαν πέτρες και μάρμαρα σε αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Ξύλο, χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης χαρακτήρισαν την πορεία για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, το περιστατικό που χαρακτήρισε την πορεία, ήταν η φωτιά που έβαλαν κουκουλοφόροι σε γνωστό πολυκατάστημα, προκαλώντας πανικό σε όλους όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα και ψώνιζαν. Οι διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ μέσα στο πολυκατάστημα με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά ένα αντικείμενο της βιτρίνας.

Αμέσως προκλήθηκε πανικός, καθώς το κατάστημα γέμισε καπνούς, οι καταναλωτές και οι υπάλληλοι πανικόβλητοι έτρεχαν να βγουν την έξοδο, με άλλους διαδηλωτές να συνδράμουν ώστε να βρουν την έξοδο και άλλους να αναζητούν πυροσβεστήρα για να κατασβήσουν τη φωτιά. Πολλοί που συμμετείχαν στην πορεία καταδίκασαν το γεγονός, ενώ επιτέθηκαν φραστικά στους κουκουλοφόρους.

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου