ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - Κρίσεις Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για το έτος 2015, ίσως οι σημαντικότερες τα τελευταία χρόνια !!

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Μια γνωστή παροιμία λέει ότι «το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι». Κανείς δεν αμφισβητεί ότι το κεφάλι της ΕΛ.ΑΣ είναι οι αξιωματικοί της.

Με  αφορμή λοιπόν τις ετήσιες κρίσεις των Αξιωματικών  που παρασκηνιακά έχουν ξεκινήσει, θα εστιάσουμε σε τρία πεδία που ΠΡΕΠΕΙ να «επηρεάσουν» - κατά την άποψή μας – την έκβασή τους, πέρα από την  κλασική «ετυμηγορία» των αρμόδιων συμβουλίων Κρίσεων.

Σκοπό μας  είναι να εκμεταλλευτούμε περισσότερο την φάση αυτή προς όφελος  του υπηρεσιακού συμφέροντος, μέσα από τις πληροφορίες που θα μας στείλετε για τα παρακάτω θέματα που έχουν «ξεφύγει»  των ελεγκτικών μηχανισμών, έστω και ανώνυμα:

Είναι φαίνεται της μόδας να είμαστε εναντίων της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται από τα παρακάτω.

26 Μαΐου 2014  η εφημερίδα το  ΒΗΜΑ  αναφέρει: Στις ευρωεκλογές    οι αστυνομικοί ψήφισαν ξανά μαζικά τη Χρυσή Αυγή, σε ποσοστό που ίσως υπερβαίνει το 50% στην Αθήνα. 18 Σεπτεμβρίου 2014    η Καθημερινή αναφέρει : Για «σύμπλευση, υποβοήθηση και στενές σχέσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και  Χρυσή Αυγή, κάνει λόγο  και το πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ . 17 Νοεμβρίου 2014 η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει: Η θεσμικά αναγνωρισμένη Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και συμφώνησαν για κοινούς «αγώνες» και κοινά «προγράμματα». Μάλιστα, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών  «η όλη συζήτηση που ακολούθησε διεξήχθη σε άριστο κλίμα » 29/1/2015  η iefimerida.gr  αναφέρει οι  Αστυνομικοί, ΜΑΤ και ΥΜΕΤ ψήφισαν ξανά Χρυσή Αυγή.

Ερωτάστε συνεπώς κύριε Υπουργέ:

Υπάρχει θέμα;

Να θεωρήσουμε ότι όσοι διατέλεσαν διοικητές υπηρεσιών  ΜΑΤ ( ΥΜΕΤ-ΥΑΤ ), ΥΠΑΣΕΚ ( ΤΑΕ Κρήτης), ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ,  Υπηρεσίες ασφαλείας κτλ  ενδέχεται να ήταν ή να είναι εν δυνάμει Ναζιστές ;

Να θεωρήσουμε ότι, όσοι υπηρέτησαν σε αυτές τις υπηρεσίες, πρέπει να «τσεκαριστούν» περισσότερο;;;

Ή μήπως είναι αδικία να στιγματίζουμε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ χωρίς αποδείξεις …  αλλά μόνο με ενδείξεις ;;

Περιπτώσεις «εμφαίνουσας» διαφθοράς  που είδαν το φως της δημοσιότητας:

Ξηλώθηκε όλο το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, σε διαθεσιμότητα 4 αστυνομικοί για κατάχρηση εξουσίας σε νησί των Κυκλάδων, δυο αστυνομικοί εμπλέκονται σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στη Λήμνο, στη Βουλή η αποκάλυψη του zarpa.gr για τους “επίορκους αστυνομικούς” .... στα Χανιά , υπάλληλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας διακινούσε ηρωίνη , 25αχρονος Αρχιφύλακας κάπνιζε χασίς παρέα με πέντε φοιτητές στην Κομοτηνή , η ηρωίνη της Αστυνομίας ήταν καφές στην Λαμία , αστυνομικός της κρατικής ασφάλειας εξέδιδε τη γυναίκα του , δυο αρχιφύλακες συνελήφθησαν για «προστασία» σε λέσχες στην Κέρκυρα, έπιασαν αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. με πλαστές ταυτότητες , έπιασαν ειδικό φρουρό με χασίς στη Λάρισα κ.α … πολλά .
Ερωτάστε κύριε Υπουργέ:

Υπάρχει τελικά εσωτερική διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ   σε ανησυχητικά επίπεδα;;

Η μηχανισμοί καταπολέμησης,  είναι πλέον αρκετοί;;

Σχετικά με την Εθνική ασφάλεια , περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Διαρροή κρίσιμων εμπιστευτικών πληροφοριών από την... ΕΥΠ , διώξεις σε πρώην στελέχη της ΕΥΠ για τα «μυστικά κονδύλια», εμπόριο δεδομένων στην ΕΥΠ, υποκλοπές της ΕΥΠ για λογαριασμό επιχειρηματιών, υπέκλεπταν  τις συνομιλίες ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού της χώρας μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου;  .. κ.α

Ερωτάστε κύριε Υπουργέ:

Πώς τελικά διοικείται  η Υπηρεσία αυτή;;

Γιατί κάθε τόσο, τα άπλυτα της «βγαίνουν στην φόρα»;;

Δύο επιλογές συνεπώς, για την νέα πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας τάξης και προστασίας του Πολίτη  φαίνεται να υπάρχουν, σύμφωνα πάντα με  «τους νόμους της φυσικής»

1. Να αποδεχθεί ότι όλα τα διαλαμβανόμενα δεδομένα που έχουν διαμορφώσει την συγκεκριμένη μορφή της ΕΛ.ΑΣ από όλους τους προηγούμενους τα τελευταία χρόνια, ΕΧΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ, άρα δεν υπάρχει λόγος να  μεταβάλλουμε τίποτα.

2. Να αποδεχθεί το αντίθετο, άρα, οι προηγούμενες «διαμορφώσεις» ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, όπερ σημαίνει ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ και όχι « μπαλώματα» και μικροπολιτικές.

Για όλα τα ανωτέρω που τίθενται, η « έκβαση » των κρίσεων που ξεκινούν, θα είναι η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ, αφού θα δρομολογήσουν την επόμενη ημέρα για την Ελληνική Αστυνομία.

Μέσα από την εμπιστοσύνη που εδραιώσαμε  λοιπόν, 2 και πλέον χρόνια τώρα ενώπιον σας, σας παρέχουμε την δυνατότητα να συμβάλλεται …. στην διαμόρφωση  της επόμενης αυτής ημέρας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
h.t.police100@gmail.com

Πηγή ➤ policenet

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου