Συμβαίνουν και αυτά - πούλησε οικόπεδο που δεν ήταν δικό του....

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πούλησε οικόπεδο που δεν του ανήκε έναντι του ποσού των 18.000 ευρώ και παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη.

Ο λόγος για 70χρονο κάτοικο Αφάντου ο οποίος κατηγορείται για απάτη και ήδη έχει καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2013 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Κατά της απόφασης αυτής ο 70χρονος άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στις 13 Ιανουαρίου από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 70χρονος τον Δεκέμβριο του 2007 εμφανίστηκε σε συμπολίτη μας ως ο ιδιοκτήτης οικοπέδου που βρίσκεται στα Κολύμπια έκτασης 1.080 τ.μ., το οποίο και συμφώνησε να πουλήσει έναντι του ποσού των 18.000 ευρώ.

Μάλιστα ο 70χρονος φέρεται να έπεισε τον συμπολίτη μας να αγοράσει ένα ανύπαρκτο οικόπεδο κάνοντας χρήση συμβολαίου αγοραπωλησίας που είχε συνταχθεί από συμβολαιογράφο της περιοχής μας.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί ο συμπολίτης μας με το ποσό που έδωσε για να αγοράσει το ανύπαρκτο ακίνητο και βέβαια να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Πηγή ➤ rodiakI.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου