S.O.S. - Κρούσμα μηνιγγίτιδας στον ελληνικό στρατό.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την εμφάνιση κρούσματος μηνιγγίτιδας στον ελληνικό στρατό ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ χθες το πρωί ένας στρατιώτης ο οποίος υπηρετεί στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο Αττικής, διεκομίσθη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ύστερα από εμφάνιση πυρετού.

Στο νοσοκομείο, διεγνώσθη με Μικροβιακή Μηνιγγίτιδα και εισήχθη στην Α΄ Παθολογική Κλινική.

Στον ασθενή χορηγείται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ η κατάσταση του κρίνεται σταθερή.

Επιπλέον, όπως ανακοινώνει το ΓΕΣ, εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα για την προστασία του υπόλοιπου προσωπικού της Μονάδας.


Πηγή ➤ briefingnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου