Ρόδος: Νέο σοκ με την αυτοκτονία 22χρονης.

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Τραγικό τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει ένα κορίτσι, 22 μόλις ετών στη Ρόδο, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους και το νησί, που “μετράει” πολλές απώλειες νέων ανθρώπων από αυτοχειρία.

Το περιστατικό συνέβη χθές λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 22χρονη στην πόλη της Ρόδου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός της επήλθε από ασφυξία.

Ωστόσο, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Ρόδου η οποία ενημερώθηκε, αναμένεται να πραγματοποιηθεί εξονυχιστική έρευνα στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρή, για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη 22χρονη, αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχολογικά και είχε νοσηλευθεί πρόσφατα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Μόλις χθες ένας ακόμη νέος άνθρωπος, 38 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του από αναθυμιάσεις που προκάλεσε με αυτοσχέδιο “μαγκάλι”.

Πηγή ➤ rodiaki.gr
 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου