8000 ώρες περιπολίας για τους μετανάστες συμπλήρωσαν τα πλοία του Στόλου! Μεγάλο κόστος...

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο πόλεμος για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης έχει μεγάλο κόστος για το Πολεμικό Ναυτικό . Οι κανονιοφόροι και τα περιπολικά σκάφη του Στόλου που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στο Αιγαίο έχουν προσφέρει σημαντικά σ΄ ότι έχει να κάνει με τους έγκαιρους εντοπισμούς δουλεμπορικών.

Τα αριθμητικά στοιχεία είναι εντυπωσιακά:

8000 ώρες περιπολίας έχουν συμπληρώσει από το περασμένο καλοκαίρι!

Το κόστος της αποστολής; Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην ημερίδα του Επιστημονικού Ομίλου Νέων Πολιτικών Επιστημόνων,υπολογίζεται ότι το κόστος των περιπολιών είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ το δίμηνο.

Το θέμα είναι ότι πρέπει σύντομα να βρεθεί και ένας τρόπος να γίνουν αποτελεσματικές οι αποστολές αποτροπής. Όσο είναι δυαντόν ,γιατί πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστούν τα θαλάσσια “καραβάνια” των μεταναστών.

Πηγή ➤ onalert.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου