Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα όρια των νομών Ηρακλείου - Ρεθύμνου.

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή δεκάδων αστυνομικών στα όρια των νομών Ηρακλείου - Ρεθύμνου.

Άνδρες από διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες τόσο από το Ηράκλειο όσο και από το Ρέθυμνο, οργώνουν ολόκληρη την περιοχή, πραγματοποιώντας ελέγχους σε σπίτια, ποιμνιοστάσια, αλλά και σε κεντρικούς δρόμους για τον εντοπισμό όπλων, δενδρυλλίων κάνναβης και ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης πραγματοποιούνται και στοχευμένου έλεγχοι σε σπίτια συγκεκριμένων ατόμων, γνωστών για τη παράνομη δράση τους και την παραβατική συμπεριφορά τους.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., όπως κάθε φορά, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της τοπικής αστυνομίας για την πάταξη της εγκληματικότητας, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και της διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών.

Πηγή ➤ ekriti

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου