Καζάνι που βράζει η Χαλκιδική - Μπλόκα και κλείσιμο δρόμων.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αυτή τη στιγμή έχουν στηθεί δύο μπλόκα από εργαζόμενους στα Μεταλλεία της
Βορειοανατολικής Χαλκιδικής στο Στρατώνι και το Γομάτι.

Οι μεταλλωρύχοι διακόπτουν τη κυκλοφορία προς τη περιοχή της Ιερισσού, διαμαρτυρόμενοι για τις επιθέσεις σε σπίτια των 45 περίπου οικογενειών συναδέλφων τους, που μένουν στην Ιερισσό.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν προχθές το βράδυ από ομάδες κουκουλοφόρων, που κατέστρεψαν αυτοκίνητα εργαζομένων, πέταξαν πέτρες και μπογιές στα σπίτια αυτών των οικογενειών και τους απείλησαν λεκτικά λέγοντας τους να απομακρυνθούν εντός 24ώρου από τα σπίτια τους (!!!!!)

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους από την εισαγόμενη αυτή βία συναδέλφους τους, οι Μεταλλωρύχοι κήρυξαν 24ωρη απεργία κaι προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο των δρόμων.















Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου