ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - Φωτιές σε αυτοκίνητα και κάδους από αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Αθήνας. (Φωτό).

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Έστησαν οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη και έβαλαν φωτιές σε κάδους και αυτοκίνητα .


Ένταση επικράτησε μετά από πορεία που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης περίπου 400 αντιεξουσιαστές, μέλη φοιτητικών συλλόγων και αλληλέγγυων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους από τα Προπύλαια  και κατευθήνθηκαν προς τη Βουλή, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στα Προπύλαια. Ομάδα περίπου 30 ατόμων διασπάστηκε και έστισε οδοφράγματα στην οδό Στουρνράρη, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους και δυο αυτοκίνητα.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία διαμαρτύρονται για τις φυλακές τύπου Γ΄, ζητούν την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, την παύση των διώξεων σε αυτούς που συνελήφθησαν  έξω από την πρυτανεία, ζητούν την κατάργηση  του τρομονόμου, καθώς εκφράζουν και τη συμπαράστασή τους στου πολιτικούς κρατούμενους  των φυλακών

Τους αντιεξουσιαστές παρακολουθεί διακριτικά και από απόσταση δύναμη της Αστυνομίας.

Οι δρόμοι στο κέντρο έκλεισαν διαδοχικά από τα σημεία που περνούσαν οι αντιεξουσιαστές.

















Πηγή ➤ protothema-policevoice

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου