Συνελήφθησαν οι ληστές που έδεσαν χειροπόδαρα τη γιαγιά στη Γαύδο.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εισέβαλαν στο σπίτι μίας ηλικιωμένης στη Γαύδο, την έδεσαν χειροπόδαρα, άρπαξαν τα 350 ευρώ που είχε στο σπίτι της και έφυγαν ανενόχλητοι.

Δεν πέρασαν όμως πολλά 24ωρα και οι ληστές συνελήφθησαν από αστυνομικούς στα Χανιά, όπου είχαν βρει καταφύγιο μετά το έγκλημα που διέπραξαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, που είναι αλβανικής καταγωγής και οδηγήθηκαν ήδη στο αστυνομικό μέγαρο για τα περαιτέρω.

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 71χρονης που μένει σε χωριό του ακριτικού νησιού, την έδεσαν και αφού άρπαξαν 350 ευρώ και τρία ρολόγια διέφυγαν με μοτοσικλέτα  και επιβιβάστηκαν στο πλοίο για την Παλαιόχωρα.

Μόλις χάραξε, μία γειτόνισσα πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης, την έλυσε και ενημέρωσε τις τοπικές αρχές.

Πηγή ➤ cretalive.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου