Θρίλερ με την απαγωγή βρέφους από ανήλικο στην Αχαία...

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αρπαγή βρέφους μόλις 3,5 μηνών από τον ανήλικο που ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του, σε περιοχή της Αχαΐας.

Την υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες, χειρίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή η Ασφάλεια Πατρών, όπου συγγενείς της -επίσης- ανήλικης μητέρας του μωρού κατήγγειλαν την απαγωγή του.

Όπως ισχυρίστηκαν ενώπιον των αστυνομικών, πριν από περίπου μια εβδομάδα ο 16χρονος που διατηρούσε σχέση με τη μητέρα του βρέφους, το πήρε χωρίς την σύμφωνη γνώμη της.

Το μωρό τελικά εντοπίστηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης σε σπίτι συγγενικών προσώπων του ανήλικου που δηλώνει πατέρας του παρά το γεγονός δεν το έχει αναγνωρίσει.

Μάλιστα συνελήφθη και η μητέρα του νεαρού, ενώ το 3,5 μηνών βρέφος βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά της μητέρα του.

Με πληροφορίες από το patratora.gr

Πηγή ➤ zougla

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου