Η έρευνα για σχέσεις αξιωματικών στις διωκτικές αρχές και στις μυστικές υπηρεσίες με «κυκλώματα δουλεμπόρων» αποτέλεσε αφορμή για μία σημαντική επισήμανση.

elas-lyste.blogspot.jpg

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με αφορμή την έρευνα για σχέσεις αξιωματικών στις διωκτικές αρχές και στις μυστικές υπηρεσίες με «κυκλώματα δουλεμπόρων», τις περιπτώσεις που αφορούν αιτήματα νομιμοποίησης ή αποφυλάκισης παράτυπων μεταναστών και τον ρόλο μελών της ΕΥΠ στο ανωτέρω πλαίσιο κ.α

Τι νομίζεται ότι θα κάνουν οι εμπλεκόμενοι σε μια υπόθεση σοβαρής διαφθοράς, εγκληματικών οργανώσεων, κυκλωμάτων σεξουαλικής εκμετάλλευσης κ.α, όταν η υπόθεση «δει» το φως της δημοσιότητας ;;

Είναι σαν να πλησιάζω τον κλεφτή με αναμμένο τον φάρο και την σειρήνα του περιπολικού. .. και εάν ακόμα σας διαβεβαιώνουν κάποιοι – που χειρίζονται τις υποθέσεις αυτές – ότι «η υπόθεση είναι δεμένη και μπορεί να παίξει στα δελτία ειδήσεων», υπάρχει τεράστιος κίνδυνος, πέραν από το να προλάβουν οι εμπλεκόμενοι να «καλυφθούν»:

1ον – Να σπιλωθούν υπηρεσίες και άτομα άδικα, χωρίς να τους δίδεται η δυνατότητα να υπερασπιστούν την τιμή τους και την υπόληψή τους.
2ον – Να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αφού θα παρεισφρήσουν δεδομένα που αλλοιώνουν τα πραγματικά περιστατικά .
3ον – Να περάσουν λάθος μηνύματα στην κοινή γνώμη
4ον – Να ΜΗΝ λειτουργήσουν ανεπηρέαστες οι διωκτικές Αρχές
5ον – Να παίξετε τα παιχνίδια της προβοκάτσιας, σε μια σκακιέρα που άλλοι έστησαν
6ον – Να χάσετε την αξιοπιστία σας, όπως έχει γίνει σε πολλές περιπτώσεις . …. και όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ;; για να «γεμίσουμε » μερικά λεπτά π.χ τηλεοπτικού χρόνου, με σεναριολογία και με το να κάνουμε όλοι τους εγκληματολόγους ή τους ερευνητές του εγκλήματος;

Δυστυχώς ακόμα η φάση αυτή της προδικασίας, έχει μετατραπεί και συνεχίζεται εύκολα να μετατρέπεται σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και μάλιστα με αφορολόγητο κέρδος … ξέρουμε πως, ξέρουμε από ποιους .

Ενίοτε δλδ δίνεται η αίσθηση ότι, «εξιχνιάζομε υποθέσεις» για να έχουν θέματα τα ΜΜΕ ή δημοσιεύονται «σε συνεργασία με τους διαχειριστές τους» , στον χρόνο που αποκτά ενδιαφέρον.

Θύμα ; η εμπιστοσύνη των πολιτών στο δικονομικό μας σύστημα, η αξιοπιστία της δημόσιας δύναμης, η δική σας αξιοπιστία κ.α

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ , ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Κάθε υπόθεση τέτοιας βαρύτητας να βλέπει το φως της δημοσιότητας όταν και μόνο όταν έχει ολοκληρωθεί η προδικασία . … και επιτέλους, ας αποκτήσουν οι εισαγγελικές αρχές ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

Από την άλλη, πράγματι, πέρασε πλέον η χρονική περίοδος, όπου οι απανταχού επαγγελματίες της κάθε μορφής διαφθοράς - που μετά την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, φοβόντουσαν ότι θα βρεθούν «έξω από τα Νερά τους » - επανήλθαν με νέα συστήματα διαφθοράς.

«Επιβίωσαν » και τώρα, έχοντας «εγκλιματιστεί », αναλαμβάνουν πάλι δουλειά, αθεράπευτοι, αδίστακτοι, καλυμμένοι πίσω από την «στολή », την ιδιότητα κ.α … σημεία των καιρών, που πρέπει όλους να μα βρουν ενωμένους, απέναντι τους.

Υπάρχουν οι μηχανισμοί για αυτούς, ας μην δυσκολεύουμε το έργο τους με τις επιπολαιότητές μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

h.t.police100 gmail.com

Πηγή ➤ policenet

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου