Ξέρετε πόσα χρόνια έχουν να πάρουν καινούριο υπηρεσιακό αυτοκίνητο οι Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης ???

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το βράδυ της 12-05-2015 το προεδρείο της Ε.Α.Υ.Θ. συναντήθηκε με τον Διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Βασίλειο στον οποίο τέθηκαν δύο πολύ σημαντικά θέματα για την πόλη μας.

Πρώτον την τεράστια έλλειψη της υλικοτεχνικής υποδομής και κυρίως η τεράστια έλλειψη οχημάτων.

Σημειωτέον η Θεσσαλονίκη δεν έχει λάβει ούτε ένα καινούριο όχημα τα τελευταία 5 χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το δεύτερο θέμα αφορά την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στις υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. και η οποία θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο με τις δύο νεοϊδρυθείσες υπηρεσίες Οικονομικού εγκλήματος και Ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ζητήθηκε η ενίσχυση της Θεσσαλονίκης τόσο στις τακτικές όσο και στις έκτακτες μεταθέσεις με μεγάλο αριθμό συναδέλφων ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Γ.Α Δ.Θ.

Αναδημοσίευση μέρους ανάρτησης του Θοδωρή Τσαρίδη από της σελίδα στο facebook ENΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πηγή ➤ policenet



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου