Βρέθηκαν 129 πτώματα – θύματα της μαφίας των ναρκωτικών στο Μεξικό..

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η αναζήτηση των 43 φοιτητών που αγνοούνται από τον περασμένο Σεπτέμβριο οδήγησε τη διεθνή αμνηστία στην ανακάλυψη 129 πτωμάτων, τα οποία αποδεικνύουν την έκταση που έχει λάβει το φαινόμενο των απαγωγών στη χώρα της αμερικανικής ηπείρου.

Τα ευρήματα προκαλούν σοκ ακόμη και στην κοινωνία του Μεξικού. Οι πολίτες έχουν καταντήσει έρμαια των διαθέσεων των συμμοριών που λυμαίνονται τη χώρα, οι οποίες λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Σύμφωνα με τη διεθνή αμνηστία, τα 129 πτώματα βρέθηκαν σε 60 μυστικούς τάφους, μόλις τους τελευταίους δέκα μήνες.

Από την εξέταση των πτωμάτων δεν προέκυψε σύνδεση των 129 πτωμάτων με τους 43 αγνοούμενους φοιτητές. Η διεθνής αμνηστία συνεχίζει την αναζήτηση, παρ' ότι η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει και βρει και έχει αποτεφρώσει τα άψυχα κορμιά των σπουδαστών. Στο πλευρό της διεθνούς αμνηστίας είναι οι οικογένειες των θυμάτων, οι οποίες δεν αποδέχονται τους ισχυρισμούς της μεξικανικής αστυνομίας.

Πηγή ➤ defencenet.gr
 


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου