77χρονη δωροδόκησε αστυνομικό για να της «κόψει» 10 χρόνια.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προσκόμισε πλαστό πιστοποιητικό με ψευδή στοιχεία γέννησης από το οποίο είχαν αφαιρεθεί δέκα χρόνια και προσέφερε 15.000 ευρώ στον αστυνομικό για έκδοση ταυτότητας.

77χρονη ελληνογαλλίδα, κάτοικος Καλύμνου, μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Προσκόμισε πλαστό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με ψευδή στοιχεία γέννησης, από το οποίο είχαν αφαιρεθεί δέκα χρόνια και επειδή η απάτη έγινε αντιληπτή, κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων, η 77χρονη προσέφερε σε αστυνομικό του γραφείου έκδοσης ταυτοτήτων το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.

Η γυναίκα συνελήφθη κατηγορούμενη για πλαστογραφία και απόπειρα δωροδοκίας, ενώ κατασχέθηκαν το πλαστό πιστοποιητικό, καθώς και το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την περίπτωση η 77χρονη να σκόπευε να χρησιμοποιήσει την πλαστή ταυτότητα για συνταξιοδοτικούς λόγους.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου