Αλλη μια ιστορία απάνθρωπης εκμετάλλευσης, αποκαλύφθηκε στη Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύλληψη Τούρκου στην Ασποβάλτα: Μετέφερε 110 μετανάστες με φορτηγό - Είχε πάρει μια περιουσία από τον καθένα.

Αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω αλλοδαπό λαθροδιακινητή , που εντόπισαν να κινείται επί της Εγνατίας Οδού, με φορτηγό, μεταφέροντας 110 συνολικά υπηκόους Συρίας (μεταξύ των οποίων (39) ανήλικα παιδιά), που δεν διέθεταν τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Πρόκειται για 56χρονο υπήκοο Τουρκίας, σε βάρος του οποίου, αλλά και τριών συνεργών του,σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Εγκληματικής Οργάνωσης και της Προώθησης στο εσωτερικό της χώρας παράνομων μεταναστών. Ειδικότερα, έπειτα από τηλεφωνικές κλήσεις διερχόμενων οδηγών, στο Κέντρο Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, περιπολικά οχήματα έφτασν χθες το μεσημέρι στον Κόμβο Ασπροβάλτας, όπου εντόπισαν φορτηγό αυτοκίνητο γεμάτο με μετανάστες.

Όπως διαπιστώθηκε το φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά των μεταναστών, εισήλθε στη χώρα μας, ξημερώματα της 24-07-2015, από το συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων. Λίγες ώρες αργότερα, επιβιβάστηκαν στο όχημα οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν ήδη εισέλθει στην ελληνική επικράτεια, προ τριημέρου, από σημείο της ελληνο - τουρκικής μεθορίου.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, κάθε παράνομα διακινούμενος αλλοδαπός, προκατέβαλε το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ στα μέλη του κυκλώματος, προκειμένου να οδηγηθεί στο εσωτερικό της χώρας.

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου