Για ακόμη μια φορά αστυνομικοί της Ομάδος "ΔΙΑΣ" επέδειξαν την εντιμότητα και την αξία τους.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε μια πράξη με την οποία αποδεικνύουν οτι εκτός από το να αντιμετωπίζουν την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα με επιτυχία σε δύσκολους καιρούς και με πενιχρά μέσα, μπορούν και να δώσουν μαθήματα εντιμότητας, προχώρησαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Πάτρας.

Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία κόντά στο κολυμβητήριο της Αγυιάς, βρήκαν πεσμένο στο δρόμο το τσαντάκι το οποίο είχε μέσα 400 ευρώ, έγγραφα και την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, που ήταν ένας νεαρός εργαζόμενος σε φαρμακευτική εταιρεία. Έχοντας τα στοιχεία του, επικοινώνησαν μαζί του και του το παρέδωσαν αμέσως.

Πηγή ➤ thebest.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου