Ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός από το τροχαίο ατύχημα παραμένει σε καταστολή στην Κρήτη.

elas.lyste--blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε καταστολή εξακολουθεί να βρίσκεται ο 34χρονος Ειδικός Φρουρός από τα ΤΑΕ Χανίων, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη στην Κεραμειά Χανίων, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το όχημα στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ΙΧ.

Τόσο ο 34χρονος όσο και ο οδηγός του άλλου οχήματος, εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο για να τους απεγκλωβίσει.

Ο Ειδικός φρουρός, πατέρας τεσσάρων παιδιών,τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ενώ οι ευχές όλων είναι να ξεπεράσει την περιπέτεια του και να γυρίσει ξανά στην οικογένεια του.


Πηγή ➤ ekriti



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου