Χασισέμπορας - Χασισοκαλλιεργητής (Αλβανός) πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών στην Αρτα...

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε πραγματικό πόλεμο εξελίχθηκε επιχείρηση των αστυνομικών για την εξάρθρωση σπείρας που καλλιεργούσε χασίς σε ορεινή περιοχή της Άρτας.

Οι αστυνομικοί όταν επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από τον άνθρωπο που είχε την φυτεία. Υποχρεώθηκαν να ανταποδώσουν τα πυρά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί τουΤμήματος Ασφάλειας Άρτας, μετέβησαν σε δύσβατη δασική περιοχή στο Κορφοβούνι Άρτας, προκειμένου να ελέγξουν πληροφορίες,σχετικά με ύπαρξη φυτείας σε σημείο της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της προσέγγισής τους στην περιοχή, δέχθηκαν πυρά από ένα άτομο, καλλιεργητή της φυτείας.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αλλά ο δράστης, εκμεταλλευόμενος το κατάφυτο της περιοχής,τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στην περιοχή, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 195 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,70 έως 2,55 μέτρα ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία και εξοπλισμός.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλεια Άρτας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καλλιεργητή, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στο σημείο της συμπλοκής εγκατέλειψε το κινητό του τηλέφωνο κι άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Πηγή ➤ epiruspost

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου