Θα γίνει επιτέλους κάτι με τους ακροαριστερούς τρομοκράτες που ρημάζουν και καταστρέφουν;

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι γνωστό πως στη χώρα μας οι αναρχικοί- αντιεξουσιαστές αποτελούν κράτος εν κράτει.

Για πολλοστή φορά ισοπεδώσαν τα πάντα κατευθυνόμενοι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο με σαφή πολιτική και νομική υποστήριξη. Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε για πολλοστή φορά.


Επίθεση με πέτρες, ξύλα και μάχες με τις δυνάμεις της αστυνομίας... Εξακολουθούν να βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου, περισσότερα από 70 άτομα που προσήχθησαν μετά την πορεία στον Κάκκαβο. Όλοι είχαν μπει σε ένα λεωφορείο για να αποχωρήσουν μετά τα επεισόδια, με την αστυνομία όμως να τους προλαβαίνει. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, απωθήθηκαν με δακρυγόνα και στη συνέχεια άναψαν φωτιές με αποτέλεσμα η αστυνομία να τους κυνηγήσει και να τους ακινητοποιήσει στο λεωφορείο όπου είχαν μπει. Λίγη ώρα αργότερα, οι δρόμοι της περιοχής θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο...

Η επεισοδιακή πορεία στον Κάκκαβο διοργανώθηκε από μέλη του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού από την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και μέλη κινημάτων από όλον τον κόσμο. Μάλιστα, στους επιβάτες του λεωφορείου που έχουν προσαχθεί, βρίσκονται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολλοί Γερμανοί διαδηλωτές.


Σε αποκλεισμό των κόμβων Στρατωνίου Ιερισσού και Γοματίου αναμένενεται να προχωρήσουν μετά τις 10.00 αύριο το πρωί εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός» διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την οποία ανακαλούνται οι τεχνικές μελέτες που αφορούν τα έργα της εταιρείας στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα. Μάλιστα σήμερα, κατά η διάρκεια της συγκέντρωσης και πορείας κατά της εξόρυξης, όπως είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στις στοές μεταλλείων Χρήστος Ζαφειρούδας, εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, συγκέντρωση υπέρ των μεταλλείων.

Επιτέλους πότε θα εφαρμοστεί η νομιμότητα και θα συλληφθούν οι ταραξίες; Πρέπει να έχουμε νεκρό εργαζόμενο για να φροντίσει η Ελληνική Αστυνομία να λάβει τα προαπαιτούμενα μέτρα ασφαλείας των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων;

Πηγή ➤ defencenews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου