elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Έναν 48χρονο ομογενή συνέλαβαν οι αρχές στην περιοχή της Γλυφάδας, σε αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΣΔΟΕ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά κοκαΐνης, ποσότητα που είχε εισαχθεί από την Αλβανία με σκοπό τη διακίνησή της στην ελληνική επικράτεια.

Η εξάρθρωση οργανωμένων κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή ποσοτήτων κοκαΐνης από γειτονικές χώρες (κυρίως από την Αλβανία) και η σύλληψη των μελών τους που αναλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη διακίνηση της εξαρτησιογόνου ουσίας στην ελληνική επικράτεια, αποτέλεσε το πεδίο συνεργασίας μεταξύ αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών – Όπλων και λοιπών Ελεγχόμενων προϊόντων του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Αττικής και Αιγαίου.

Στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-δύο δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 2 κιλών και 140 γραμμαρίων
-το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
-ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
-τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤ newsbeast.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. "Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα", ο εισαγγελέας θα τον στείλει στη φυλακή και σε λίγο και σερ λίγο θα είναι έξω, για να συνεχίσει το "Θεάρεστο" έργο του. Ο Κος Παρασκευόπουλος έχει φροντίσει γι' αυτό!! Έναντι ποίου τιμήματος; Άγνωστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή