Και το Λιμενικό στη μάχη κατά των ναρκωτικών - 3.015 χασισόδενδρα ξερίζωσαν στον Βόρειο Εβρο.(Φωτό).

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τεράστια επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και συγκεκριμένα του γραφείου δίωξης ναρκωτικών – ασφαλείας Κ.Λ. Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης, Πόρτο Λάγους και 2ης ΠΕΔΙΛΣ, σήμερα το μεσημέρι στο βόρειο Έβρο.

Φυτεία, αποτελούμενη από 3.015 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή πλησίον του χωριού Ν.Βύσσα στην Ορεστιάδα. Τα δενδρύλλια ήταν σε διάφορα στάδια ανάπτυξης φτάνοντας από 1,5 μέχρι 4,5 μέτρα.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών, άντρες του Λιμενικού εντόπισαν την φυτεία την οποία και έθεσαν άμεσα σε παρακολούθηση.


Δεν εντοπίστηκαν οι ιδιοκτήτες.

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος προχώρησαν στην εκρίζωση των δενδρυλλίων και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών.

Δενδρύλλια απεστάλησαν στη Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω ανάλυση.


Επικεφαλής των ερευνών, ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα ναρκωτικών αφού επί χρόνια υπηρετούσε στον ανάλογο τομέα του Υπουργείου Ναυτιλίας με πολλές επιτυχίες.

Πηγή ➤ e-evros

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου