elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ανείπωτη τραγωδία στις ακτές της Λέσβου, με θύματα αυτή τη φορά δυο μικρά παιδιά και τη μητέρα του ενός. Πρόκειται για ένα ακόμη ναυάγιο που συνέβη κοντά στο ακρωτήριο Κόρακας σήμερα το μεσημέρι. Τουρκική ακταιωρός εντόπισε στις 2 το μεσημέρι 22 πρόσφυγες, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι στο σκάφος επέβαιναν ακόμη δύο παιδιά και μια γυναίκα, που δεν βρίσκονταν ανάμεσά τους.

Η τουρκική ακταιωρός ειδοποίησε στη συνέχεια το πλωτό του λιμενικού καθώς η βάρκα βρισκόταν κοντά στις ακτές της Λέσβου, το οποίο έφτασε άμεσα στην περιοχή. Ήταν όμως αργά για τα δύο παιδιά και τη γυναίκα που βρέθηκαν από τους λιμενικούς εγκλωβισμένα στην καμπίνα του σκάφους.

Οι άντρες του λιμενικού εντόπισαν αρχικά τις σορούς της μητέρας και της 4χρονης κόρης της και αργότερα του άλλου παιδιού.

Πηγή ➤ lesvosnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου