18χρονη έβαλε τέλος στη ζωή τη - "βουτώντας" από τον 8ο όροφο.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι μια 18χρονη κοπέλα, όταν βρέθηκε στο κενό
από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας στον Κολωνό.

Ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, όταν για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού που μένει με την οικογένειά της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, αλλά ήταν αργά.

Έρευνες για τις συνθήκες που η κοπέλα βρέθηκε στο κενό διεξάγει η αστυνομία.

Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει για χρέη πριν από 7 χρόνια
Σοκαρισμένη η γειτονιά της 18χρονης κοπέλας που έπεσε από τον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας της στον Κολωνό! Μία συγκλονιστική διάσταση της υπόθεσης είναι πως πριν από επτά χρόνια, ο πατέρας της κοπέλας είχε αυτοκτονήσει. Ο άντρας είχε αποφασίσει να θέσει ο ίδιος τέλος στη χωή του, πνιγμένος από τα χρέη.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν η κόρη του αποφάσισε να ακολουθήσει την τύχη του πατέρα της, ή αν πρόκειται για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει προς το παρόν καταλήξει σε συμπέρασμα.

Η άτυχη κοπέλα έμενε με τον μεγαλύτερο αδερφό της στην οδό Γερακίου στον Κολωνό, στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας. Η 18χρονη είχε δώσει πανελλαδικές εξετάσεις τον περασμένο Ιούνιο και περάσει στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ ο 25χρονος αδερφός ειναι τελειόφοιτος της Νομικής.

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου