Χιώτης Αστυνομικός ο νικητής του Μαραθωνίου 2015.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αστυνομικός από τη Χίος, ανδείχθηκε νικητής του Μαραθωνίου. Τερμάτισε πρώτος στην αυθεντική διαδρομή ανδρών, επίδοση που επέτυχε για τρίτη συνεχόμενη χρονία, με στη συμμετοχή του στο Μαραθώνιο.

Με χρόνο 2:21:22, με την 5η καλύτερη επίδοση για Έλληνα αθλητή, στην αυθεντική διαδρομή, τερμάτισε πρώτος, στο Μαραθώνιο και μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη χρονία. Πρόκειται για τον 33άχρονο Xιώτη Αστυνομικό, Χριστόφορο Μερούση.

33άχρονος Αστυνομικός, κατά το παρελθόν δρομέας στίβου- στο αγώνισμα του «στιπλ» στα 3000μέτρα, αναδείχθηκε νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών (08/11), που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πλέον των 43.000 δρομέων στην κλασσική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα, απόστασης 42.195 μέτρων. Πριν ένα μήνα ο Χριστόφορος Μερούσης, είχε τρέξει και πάλι στο Μαραθώνιο, με εξαιρετική διακρίση στην κατάταξη.


Ο Αστυνομικός Μαραθωνοδρόμος, ο οποίος τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, είχε τερματίσει και πάλι πρώτος το 2014 στην αυθεντική διαδρομή ανδρών, με χρόνο 2:25:14, ενώ το 2013, είχε τον πρώτο τερματισμό, με χρόνο 2:23:59.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση, για την επιτυχία και διάκριση του Αστυνομικού κοινοποίησε η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών με την οποία έυχεται στο συνάφελφό τους, » να είναι πάντα δυνατός και να συνεχίσει τις μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του».
Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε τη διαδρομή του αυθεντικού Μαραθωνίου, ο Δημήτρης Θεοδωράκος με χρόνο 2:27:03, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης, με 6λεπτά και 26δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο, με χρόνο 2:27:28.

Στην κατηγορία των γυναικών, στη Μαραθώνια διαδρομή πρώτη τερμάτισε η Μινόρι Χαγιακούρι από την Ιαπωνία με χρόνο 2:52.42, ενώ ακολούθησαν η Ουρανία Ρεμπούλη, η Μάγδα Γαζέα και η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

Πηγή ➤NantiaReport



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου