Φωτογραφίες σοκ από χάρους περιπολικά της αστυνομίας...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι φωτογραφίες προέρχονται από περιπολικά της ΕΛΑΣ. Στην Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει το “απόρρητο” και οι επιπτώσεις των αλόγιστων περικοπών αρχίζουν να βγαίνουν στον αέρα. Οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί τεράστιες και απεικονίζονται χαρακτηστιστικά στις φωτογραφίες!


Όπως σημειώνει το bloko.gr το οποίο και τις δημοσιεύει “οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook από τον γεν. γραμματέα της Ένωσης Θεσσαλονίκης Αλέξανδρο Καλευρά και πραγματικά προκαλούν σοκ.


Παρατίθεται και ο «λιτός» αλλά άκρως ουσιαστικός σχολιασμός που τις συνοδεύει: Στα πλαίσια του λιτού μας βίου…να μην έχουμε και τα ανάλογα οχήματα;

Οχι τίποτα άλλο αλλά να πηγαίνουν σετ οδηγός και όχημα…”

Πηγή ➤ onalert.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου