ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ - Θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη και ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν την χώρα μας.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και χιονοπτώσεις αναμένεται να πλήξει τη χώρα με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο.

Την Παρασκευή, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν εκτός από τη Δυτική Ελλάδα βαθμαία και στην υπόλοιπη χώρα και κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι θα έχουν ένταση 7 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.

Το Σάββατο στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη είναι πιθανό να σημειωθούν ισχυρες βροχές και καταιγίδες που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξασθενήσουν πρώτα στα βόρεια και το απόγευμα βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν κατά περιόδους, Οι νότιοι άνεμοι στα ανατολικά και νότια θα φθάνουν τα 7 με 8 μποφόρ

Δεμένα τα πλοία σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κυλλήνη

Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Κυλλήνης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο και σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου